Rólam

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy a fejemben egy diavetítő van. Túl élénk volt a fantáziám és ez akkor inkább csak hátrány volt, egészen addig, amíg rám nem talált a fotózás!

Szép lassan megértettem az a dolgom ebben a szép nagyvilágban, hogy segítsek az embereknek megvalósítani és meg örökíteni akár a gyerekkori vágyaikat (mi szerettél volna lenni? Tűzoltó, szuperhős esetleg pilóta? Hercegnő, énekesnő vagy harci amazon?) akár, csak különleges dolgot és önbizalmat adni nekik. A cégeknek pedig segíteni, eladni a szolgáltatásukat vagy terméküket egyedi módon ahol a vásárló azonnal érti miben különleges az adott cég.

Igy lettem kreatív producer és story fotós.

Nem csak képeket készítek, hozzám nem tudsz bejelentkezni egyedi fotózásra ha előtte nem beszélgetünk. Hogy miért? Mert nem ismerlek! Ahogy a cégek termékeit, szolgáltatásait, kipróbálom, és ahogy velük felmérem az igényeket nekem pont ilyen fontos, hogy minden emberrel vagy párral (mert párok is vannak és nem csak esküvőn) személyesen találkozzak és beszélgetek, kötetlenül, mégis megismerlek. Nem kell aggódnod, ha azt érzed neked nincs konkrét elképzelésed és csak valami különlegeséget szeretnél, sokan keresnek meg így. Akkor se aggódj, ha nem tudod mennyire való ez neked. (azt hiszem, olyan nagyon rohan a világunk, hogy nincs idönk magunkkal foglalkozni, hát Én segítek). Beszélgetés végére álltalában ki is alakul egy elképzelés, amit együtt átbeszélünk, és ha tetszik, akkor leszervezem a teljes fotózást, összerakom a Te saját (vagy a Te céged) saját történetét!

Akkor keress meg, ha a megszokottól eltérőre vágysz és már belefáradtál a keresgetésbe! Akár cégednek, akár legény-leány búcsúra, esküvőre, születésnapra, esetleg ajándékba akár a kedvesednek, vagy csak magadnak, mert ez neked is jár!

A bejegyzés trackback címe:

https://balajtimariann.blog.hu/api/trackback/id/tr612804812

Facebook oldaldoboz